Utförsäljning av begagnade Motionsredskap

Köp Gymutrustning på GymAuktioner Här finns nya & begagnade Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar och 100-tals begagnade gymmaskiner

Utförsäljning av begagnade Motionsredskap, men observera att sortimentet av begagnade redskap ändras ofta. Maila för aktuellt utbud. Precor Sveriges Utförsäljning-Gymkonkurser med Nya GymProdukter och träningsredskap i hög gymkvalitet främst från Världsledande tillverkare av gymutrustning

Priserna avser hämtning lager i Mölndal. 

Om maskinen ska skickas tillkommer kostnad för frakt och emballage. 

Leverans och installation kan köpas till. Mejla för prisuppgift.

Utförsäljning av begagnade Motionsredskap Juni 2022

Utförsäljning av Gymkonkurser med ny träningsutrustning i hög gymkvalitet främst från Världsledande tillverkare av gymutrustning såsom Life Fitness. Precor. Technogym. Cybex Star trac och GrandMaster. GymAuktioner Sverige säljer för under halva priserna 1/2 nedan.

Med ett eget Hemmagym kan du spara mycket tid på att slippa att ta dig till och från gymmet eller träningshallen.

Med ett eget Hemmagym kommer att hjälpa dig att kontinuerligt träna hela året. När du har möjligheten till att träna hemma behöver du inte längre ställa in träningen på grund av regn eller snö.

Kompletta paket för hemmagym finns i olika paketformer beroende på vad du har för behov och behöver för att du ska kunna göra dina träningspass hemma istället för på gymmet.

Vi är experter på gymutrustning och erbjuder ett brett sortiment av träningsmaskiner, vikter, träningsredskap och träningstillbehör från flera välkända varumärken.

GymBroker är Återförsäljare av begagnade Motionsredskap Juni 2022

crosstrainer

Crosstrainer

Cross trainer

cross trainer

Concept 2

skierg concept 2

airbike

airbuke

motionscykel för äldre

air bike

Finansiering av Gymutrustning eller Komplett Gym

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen.

GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter såsom Gymutrustning eller Komplett Gym och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

Våra tjänster omfattar bl a. Hyra, Leasing, Säljfinansiering, Avbetalning, Samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova Träningsmaskinerna som kan delas upp i 7 olika huvudtyper.

LöpbandCrosstrainer,  MotionscykelSpinningcykelRoddmaskinGymmaskiner och Fria vikter, i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Kaffebloggens intressanta artiklar läs här ”Ta en kaffe vettja!

Besök GymPartner Finance

Professionell gymutrustning för medicinska anläggningar

Redan från början har Technogyms uppdrag varit att designa träningsutrustning som kan användas i medicinska anläggningar. Technogyms produkter har utvecklats för att ge betydande resultat med minsta möjliga negativa påverkan på kroppen. Att använda Technogyms utrustning kan underlätta patienternas läkningsprocess och bidra till att förebygga flera vanliga sjukdomar. Technogyms uppkopplade lösningar kan hjälpa individer att träna utifrån sina personliga behov, från recept till fysisk träning samtidigt som de kontinuerligt övervakar deras framsteg.

ÅNÄSLINIKENS DOMÄNER TILL SALU 

GYMPARTNER ÄLSKAR TECHNOGYMS BEGAGNADE MOTIONSREDSKAP 

BEHÖVER DU HJÄLP MED DIN DIGITALA MARKNADSFÖRING? 

Besök GymDigital och GymReklam

Behöver du finansiering av Technogym: Hemmagym och kommersiell gymutrustning ? 

Besök GymPartner Finance

Publicerat den
Kategoriserat som blogg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *