Boxning & Sparkar på Boxningssäck ger grym kondition

Sparkar på Boxningssäck
Boxning & Sparkar på Boxningssäck ger grym kondition.

Boxning & Sparkar på Boxningssäck ger grym kondition. Denna Boxningssäck  är Concepts egen säck i konstläder. Säcken levereras komplett med kedjor.

Boxningssäck som är lätt begagnad och begagnade boxningshandskar i bra skick

Det finns lite olika varianter på boxningssäckar och den vanligaste är den som man antingen hänger i taket eller på en boxningsställning inomhus eller utomhus. Boxningssäcken är ett fantastiskt träningsredskap att ha i hemmet, det är både effektivt och roligt på samma gång.

Boxningssäck Concept Produktspecifikation

Längd 160 cm

Bredd 35 cm

Vikt 50 kg

GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym & Löpband, Crosstrainer, Motionscyklar, Spinningcykel från världsledande varumärken.

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskapHemmagym, och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag. Kolla våra Färdiga Paket med GymBRF & Skivstångs-paket.

Behöver du finansiering av Boxningssäckar från Concept ?

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

Vi är specialist på finansiering av produkter som Boxningssäck – Boxing Bag och digitala tjänster till företag i gym och fitness bransche

Gymutrustning & Träningsutrustning till ”folket i över 30 år”

Vi har över 30 års erfarenhet av att driva & bygga gym samt sälja Gymutrustning – Träningsutrustning och hjälper mer än gärna till att svara på frågor och bolla idéer. Vem som helst kan sälja billiga begagnade gymmaskiner.. Men vem som helst kan inte marknadsföra & hjälpa gymföretag att tjäna pengar på verksamheten

Digital Marknadsföring

GymBroker Sweden för det andra licensierade utbildare av Webbredaktörer och förmedlare av GymDigital Webbyrå’s unika marknadsföringskoncept med inriktning på att hjälpa företagare synas online.

GymBroker Sweden för det tredje exklusiv Återförsäljare av Gymreklam’s stora koncept av skyltning, bildekor, banderoller, vepor, roll-up, fönsterdekor, dekaler etc.

Vi anlitar GymSupportens Gymservice för frakter & installationer, service & serviceavtal, felsökning och service av Cardiomaskiner sålda av oss.

 

Förstaklassig Gymutrustning på GymAuktioner.se 

Competition Kettlebell 22kg GymBroker NF Green

GymBroker Sweden premiumlistad på Grossist.se

Sparkar på Boxningssäck

Publicerat den
Kategoriserat som blogg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *