Kompletta Begagnade Gym

Din Bästa GymBroker
Kompletta Begagnade Gym säljes då, träning & friskvård har aldrig varit en hetare bransch än nu… Därför är det helt rätt läge att starta gym.
Kompletta Begagnade Gym med Träning och friskvård har aldrig varit en hetare bransch än nu… Därför är det helt rätt läge att starta gym. Men på många orter är konkurrensen om medlemmarna väldigt stor och det krävs hårt arbete för att få dem att stanna på just ditt gym.

Kompletta Begagnade Gym

På många orter är konkurrensen om medlemmarna väldigt stor och det krävs hårt arbete för att få dem att stanna på just ditt gym.

GymPartner älskar Gymutrustning

Vi  erbjuder ett mycket brett sortiment med begagnad utrustning från Technogym och ny Gymutrustning från GrandMaster, alltid 200-300 maskiner i lager. De flesta produkterna är representerade i GymPartners sortiment,  men det finns också upp till 35-40 st externa redskapsmärken representerade i begagnat listorna.

Begagnade Gym

Life Fitness     

Cybex & Precor

Technogym

Life Circuit

Finansiering av Kompletta Begagnade Gym

GymBroker Sweden har valt att arbeta tillsammans med Release Finans för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang.

Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.

GymPartners Axelmaskin 

Populärast just nu: 

Indoor Walking2 Stockholm 

Crosstrainer 

Keiser

Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Crosstrainer GrandMaster

Hantlar Vinyl 2x5kg

Martin “MaXimus” Börjesson Sedan 1983 har han bedrivit handel med gymutrustning & förmedlat kompletta gym från de största Gymleverantörerna.
GymBroker Swedens ägare. ”MaXimus”, ägare av GymPartner Sweden AB, har tagit lärdom av ovan visdomsord – vilket genomsyrar hela verksamheten.

Han har varit företagare inom gymbranschen sedan 1979, då han startade sitt första gym. Genom åren har det blivit 47 stycken anläggningar.

GymBrokers Crosstrainer 

Löpband hos GymBroker 

Vitaminboosta dig i vintermörkret

Tänk på hela hälsan

Starta eget Gym 

GrandMaster Made In Sweden

GymKonsulter

Gympartner.nu 

Akliniken.se

Martin ”MaXimus” Börjesson

GymBroker in Sweden är Gym & Motionskonsulter gällande etablering av nya gymverksamheter och försäljning av kompletta Gym.

Kontakta oss nu för Offertförfrågan & Lagerlista

Publicerat den
Kategoriserat som blogg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *