Crosstrainer Excite 700 Technogym

Excite 700 Technogym Crosstrainer
Crosstrainer Excite 700 Technogym är en användarvänlig och effektiv kretsloppsmaskin som utmanar både nybörjare och vana användare.

Crosstrainer Excite 700 Technogym. Vi  säljer begagnad proffesionell Crosstrainer Excite Syncro-700 i  Mölndal. En Excite Syncro-700 Technogym är en användarvänlig och effektiv kretsloppsmaskin som utmanar både nybörjare och vana användare med ett stort urval program.

Crosstrainer Excite 700 Technogym

Crosstrainer Excite-Syncro-700 Technogym  är en hybrid mellan ett löpband, en stepmaskin och en motionscykel och är väldigt populär på fitnesscenter över hela världen. Och det av en god anledning, för när armarna och överkroppen utöver benen också är i bra rörelse under träningen, förbränns kalorierna effektivt.

Ett brett urval av moderna crosstrainers

Vi erbjuder vi ett brett urval moderna, professionella crosstrainers – både nya, fabriksrenoverade (CPO) och begagnade maskiner med många träningsprogram, som ger dig ett otal möjligheter att kunna variera din träning med egna eller förprogrammerade träningsprogram, precis som du kan öka och sänka intensiteten. Du kan naturligtvis också mäta din tid, antal steg, distans och inte minst din kaloriförbrukning. Vi ger gärna rådgivning, så att du kan hitta den crosstrainer som matchar ditt behov helt.

Läs mer om våra begagnade Crosstrainers

Läs om våra  Nya Crosstrainer

Finansiering av Crosstrainer Excite 700 Technogym

GymPartner Sweden har valt att arbeta tillsammans med Release Finans för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang.

Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.

GymPartners Crosstrainer

Populärast just nu: 

Martin MaXimus Börjesson – Sedan 1983 har han bedrivit handel med gymutrustning & förmedlat kompletta gym från de största Gymleverantörerna.

GymMarknadens ägare. ”MaXimus”, ägare av GymPartner Sweden AB, har tagit lärdom av ovan visdomsord – vilket genomsyrar hela verksamheten.

Han har varit företagare inom gymbranschen sedan 1979, då han startade sitt första gym. Genom åren har det blivit 47 stycken anläggningar.

GymBroker in Sweden är Gym & Motionskonsulter gällande etablering av nya gymverksamheter och försäljning av kompletta Gym.

Kontakta oss nu för Offertförfrågan & Lagerlista

GymBroker in Sweden är Gym & Motionskonsulter gällande etablering av nya gymverksamheter och försäljning av kompletta Gym.

Kontakta oss nu för Offertförfrågan & Lagerlista

Boxning & Sparkar på Boxningssäck ger grym kondition

BRF Voltens nya gym till Täby’s Största BRF

Webbyrån GymDigital licensierar och utbildar i Powerlisting and NetWorks

Publicerat den
Kategoriserat som blogg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *