Gymutrustning eller Komplett Gym med Lägstaprisgaranti

Komplett Gym med Lägstaprisgaranti

Köp Ny eller Begagnad Gymutrustning eller Komplett Gym i hög kvalitet. Kompletta Gym med Lägstaprisgaranti från GymPartner Sweden. Vi är en grossist för styrketräningsredskap. Vi säljer både nya och begagnade gymprodukter. GymPartner har allt ifrån Skivstänger, Hantlar, Kettlebells, Viktskivor, Träningsbänkar till Crossfit-tillbehör.

Ny eller Begagnad Gymutrustning eller Komplett Gym med Lägstaprisgaranti

Vår Största och Viktigaste verksamhet är till 95 % försäljning av Begagnad Gymutrustning med lägstaprisgaranti från ett och samma varumärke.

Vår lägstaprisgaranti endast vid köp av Kompletta Begagnade Gym. Endast 5 % av försäljningen är enstaka nya och begagnade gymmaskiner.

DIN LEVERANTÖR AV TRÄNINGSUTRUSTNING

Vi är experter på Gymutrustning eller Kompletta Gym för hemmagym, företagsgym, hotellgym och träningsanläggningar och erbjuder ett brett sortiment av träningsmaskiner, vikter, träningsredskap och träningstillbehör. Från vår stora lagerbutik i Mölndal säljer vi Gymutrustning eller Kompletta Gym med lägstaprisgaranti från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Body Bike & GrandMaster.

1979 då vi öppnade vårt första gym

Komplettera ditt gym, företagsgym eller hemmagym med maskiner och redskap av hög gymkvalite’ som fattas. GymPartner har alltid 5-6 kompletta gym i lager och 100-tals nya gymredskap för omgående leveranser. Vi, ägare och säljare har varit i gymbranschen sedan 1979 då vi öppnade vårt första gym. GymPartner på Youtube 

Finansiering av Gymutrustning eller Komplett Gym

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter såsom Gymutrustning eller Komplett Gym och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen. Våra tjänster omfattar bl a. Hyra, Leasing, Säljfinansiering, Avbetalning, Samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

Besök GymPartner Finance

GymBroker in Sweden

GymBroker: Gymutrustning och Träningsutrustning i hög gymkvalitet för etablering av nya gymverksamheter eller företagsgym.

  • Värdering av gymutrustning för Konkursförvaltare, Auktionsfirmor, Finansbolag och Leasingbolag.
  • SocialMedia Strategi och Reklampromotion. Grafisk profilering.
  • Handel med ny och begagnad gymutrustning samt förmedling genom nätauktioner.

GymBroker in Sweden är Gym & Motionskonsulter gällande etablering av nya gymverksamheter och försäljning av kompletta Gym.

Kontakta oss nu för Offertförfrågan & Lagerlista

GymBroker Sweden har under denna vecka tecknat flera sköna avtal med ett antal företag, som kommer ge oss grym support. 

Fynda Gymutrustning på GymAuktioner.se 

Styrkelabbets Press Pasodoble älskas av GymPartner

Publicerat den
Kategoriserat som blogg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *