Gymutrustning & Träningsutrustning GymBroker

nya gym eller företagsgym
Gymutrustning & Träningsutrustning GymBroker som säljer gymutrustning och träningsutrustning för etablering av nya gym eller företagsgym

Gymutrustning & Träningsutrustning GymBroker som säljer och förmedlar gymutrustning och Träningsutrustning i hög gymkvalitet för etablering av nya gymverksamheter eller företagsgym. Värdering av gymutrustning för Konkursförvaltare, Auktionsfirmor, Finansbolag och Leasingbolag

Gymutrustning & Träningsutrustning GymBroker ”TROGEN GYMBRANSCHEN SEDAN 1983”

  • SocialMedia Strategi och Reklampromotion. Grafisk profilering.
  • Handel med ny och begagnad gymutrustning samt förmedling genom nätauktioner.
  • GymBroker Sweden är för det första godkänd distributör av GymPartner Swedens nya & begagnade kompletta gym.
  • När du väljer oss som leverantör av din gymutrustning är tillgång till hela vårt produktsortiment som består av ny & begagnad Gymutrustning och Träningsutrustning i världsklass från Life Fitness, Precor, Technogym, Cybex Startrac, Bodybike.

Gymutrustning & Träningsutrustning GymBroker

Våra nya kompletta gym med Gymutrustning och Träningsutrustning är från GrandMaster, Ziva & Eurosport. GymBroker in Sweden är Gym & Motionskonsulter gällande etablering av nya gymverksamheter och försäljning av kompletta Gym. Kontakta oss nu för Offertförfrågan & Lagerlista

GymBroker: Gymutrustning och Träningsutrustning till “folket i över 40 år”

Vi har över 40 års erfarenhet av att driva & bygga gym samt sälja Gymutrustning och Träningsutrustning och hjälper mer än gärna till att svara på frågor och bolla idéer. Vem som helst kan sälja billiga begagnade gymmaskiner.. Men vem som helst kan inte marknadsföra & hjälpa gymföretag att tjäna pengar på verksamheten.

GymBroker in Sweden är Gym & Motionskonsulter gällande etablering av nya gymverksamheter och försäljning av kompletta Gym.

Kontakta oss nu för Offertförfrågan & Lagerlista

Digital Marknadsföring

  • GymBroker Sweden för det andra licensierade utbildare av Webbredaktörer och förmedlare av GymDigital Webbyrå’s unika marknadsföringskoncept med inriktning på att hjälpa företagare synas online.
  • GymBroker Sweden för det tredje exklusiv Återförsäljare av Gymreklam’s stora koncept av skyltning, bildekor, banderoller, vepor, roll-up, fönsterdekor, dekaler etc.
  • Vi anlitar GymSupportens Gymservice för frakter & installationer, service & serviceavtal, felsökning och service av Cardiomaskiner sålda av oss.

Finansiering av Gymutrustning & Träningsutrustning

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen. Våra tjänster omfattar bl a. Hyra, Leasing, Säljfinansiering, Avbetalning, Samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

Besök GymPartner Finance

Publicerat den
Kategoriserat som blogg

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *