10 oktober, 2020 / blogg
STÖRSTA GYMLEVERANTÖRERNA I VÄRLDEN

STÖRSTA GYMLEVERANTÖRERNA I VÄRLDEN

STÖRSTA GYMLEVERANTÖRERNA I VÄRLDEN och deras fina träningsmaskin, träningsredskap, gymmaskiner och redskap säljs av Din Bästa GymBroker Din Bästa GymBroker fokuserar på försäljning av kompletta begagnade Gym, Löpband, Crosstrainer, Motionscykel mm. från de största leverantörerna i Världen. Precor USA. Technogym Italien. Life Fitness USA. Cybex USA. ZIVA PRO- GRANDMASTER alla finns hos Gympartner Sweden.

STÖRSTA GYMLEVERANTÖRERNA I VÄRLDEN

De har helt enkelt de bästa produkterna som finns att köpa och som har stora reservdelslager även i Sverige, skillnaden är bara att vi på Din Bästa GymBroker säljer dessa otroligt mycket billigare och du kan oftast inte se någon skillnad på våra begagnade och de nya produkterna. Vi har därför möjlighet att lämna reservdelsgarantier på 6 månader som innebär att vi bekostar och skickar reservdelar utan kostnad för kunden.

STÖRSTA GYMLEVERANTÖRERNA I VÄRLDEN

Köp Begagnad Gymutrustning-Kompletta Gym med Lägstaprisgaranti från Din Bästa GymBroker . Vi är en grossist för styrketräningsredskap. Vi säljer både nya och begagnade gymprodukter. GymBroker har allt ifrån Skivstänger, Hantlar, Kettlebells, Viktskivor, Träningsbänkar till Crossfit-tillbehör.

Vi har över 40 års erfarenhet av att driva företag & gym , bygga gym, etablera gym, köpa och sälja träningsutrustning och hjälper mer än gärna till att svara på frågor och bolla idéer.  ”Syns du inte på Google”- ”Så finns du INTE”

GymBroker Sweden Gym & Motionskonsulter av kompletta Gym

GymBroker in Sweden är Gym & Motionskonsulter gällande etablering av nya gymverksamheter och försäljning av kompletta Gym.

Kontakta oss nu för Offertförfrågan & Lagerlista

Finansiering av Gymutrustning & Kompletta Gym från de STÖRSTA GYMLEVERANTÖRERNA I VÄRLDEN

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

Våra tjänster omfattar bl a.

Hyra
Leasing
Säljfinansiering
Avbetalning
Samt administration och hantering av risker och tillgångar.
Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

Besök GymPartner Finance

1 Comment

Trackbacks & Pingbacks

  1. Ny eller Begagnad träningsutrustning? Vi är Återförsäljare av Gym juli 14, 2022 (21:54)

    […] Sedan 1983 har han bedrivit handel med gymutrustning & förmedlat kompletta gym från de största Gymleverantörerna. GymPartners […]

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*