Gymutrustning

Din Bästa GymBroker
Kompletta Begagnade Gym säljes då, träning & friskvård har aldrig varit en hetare bransch än nu… Därför är det helt rätt läge att starta gym.

Välkommen till GymAuktioner Sverige, Marknadens bästa gymleverantör av Gymutrustning på GymAuktioner.se och Gym på auktion. Hög service och lång erfarenhet!

Gymutrustning på GymAuktioner.se

Hos oss på GymAuktioner kan du leasa ett komplett gym med all utrustning och tillbehör som du köper på en GymAuktion. Vi hjälper dig att ta fram rätt gymutrustning, träningsutrustning, gymmaskiner, träningsredskap till en förmånlig månadskostnad istället för att betala maskinen/maskinerna på en gång som kan vara en ganska stor kostnad.

Gymutrustning på GymAuktioner.se

Vi erbjuder en mängd färdiga paket för både hemmagym och företagsgym på våra GymAuktioner. Vi har komponerat dessa paket för att passa hemmet, det lilla företaget med ett par anställda likväl för det stora företaget med mängder av anställda. Om du saknar något paket så tveka inte på att kontakta oss för rådgivning. GymBrokers Crosstrainer 

Köp Gymutrustning på GymAuktioner.se i Webbshoppen

Begär offert / prisförslag med personlig kontakt.
Det går givetvis bra att bara kontakta oss för fri rådgivning om du inte bestämt dig ännu. Vi hjälper med rådgivning och tips.

Mejla en offertförfrågan redan idag till danhamlet@hotmail.se eller ring  Dan 0708789400

Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

GymPartners Löpband i hög gymkvalitet 

Besök GymPartner Finance

Vi auktionerar, förmedlar och säljer Gymutrustning

Gymauktioner Sverige är en auktionsfirma som auktionerar, förmedlar och säljer kompletta begagnade Gym, nya & begagnade Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar och 100-tals begagnade gymmaskiner. Vi auktionerar ut gymutrustning direkt från gym och företag över hela Sverige. Vi anlitar Gymfraktarna i Stockholm och Göteborg för all hantering, frakter och installationer i hela Sverige.

GymBroker in Sweden är Gym & Motionskonsulter gällande etablering av nya gymverksamheter och försäljning av kompletta Gym.

Kontakta oss nu för Offertförfrågan & Lagerlista

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *