1 oktober, 2020 / blogg
Crosstrainer e916 Nautilus begagnad

Crosstrainer e916 Nautilus begagnad

Crosstrainer e916 Nautilus begagnad är ett träningsredskap som blivit mycket populärt de senaste åren. Detta är inte så konstigt då en crosstrainer möjliggör en typ av träning som passar en väldigt bred målgrupp. Crosstrainerns vinnande egenskaper är exempelvis att hela kroppen får arbeta under träningen, att den ger både motions- och styrketräning, att denna typ av träningsmaskin ger en mjuk träning som är skonsam mot leder, rygg och knän, samt att den trots detta ger möjlighet till väldigt tuff träning för den som föredrar detta. Crosstrainer-träning är till skillnad från t.ex. löpbandsträning mycket skonsam mot leder och knän, tack vare den elliptiska benrörelsen som jämnar ut belastningen över hela rörelsen.

Crosstrainer e916 Nautilus begagnad

Träning med Crosstrainer jämförs ofta med längdskidåkning då den tränar såväl ben, armar, mage, bröst som axlar. Denna allsidiga träning bygger inte bara upp dessa muskelgrupper, den gör även att kroppen förbränner extra många kalorier vilket gör crosstrainern mycket lämplig för den som vill gå ner i vikt. Då man själv har goda möjligheter att kontrollera motstånd och tempo är möjligheten att variera sin träningsintensitet utmärkt. En crosstrainer utsätts ofta för tuff belastning, speciellt om användaren väger mycket och/eller kör hårdare träning. Därför är det viktigt att man köper en crosstrainer av hög kvalitet för att den inte snabbt ska slitas ut och gå sönder.

Crosstrainer e916 Nautilus

  • Trådlös elliptisk tränare av kommersiell kvalitet med det innovativa My Stride-systemet
  • Beräknar dynamiskt din steglängd och justerar hastighet och intensitet
  • Ledade fotpedaler håller dina höfter, knän och anklar ordentligt inriktade
  • Fjärrstyrningskontroll inbyggd i armhandtag för enkel användning
  • 180kg användarvikt; mäter 20 x 62 x 82 tum (B x H x D); 15 års ramgaranti

Crosstrainer e916 Nautilus tillhör toppklassen i vilken man finner de mest påkostade maskinerna med den allra högsta prestandan. Modellerna i denna prisklass förväntas tåla kommersiellt bruk, vilket innebär att de skulle platsa på ett gym där de dagligen används flitigt av ett flertal olika personer. En crosstrainer i lägre elitklassen är ofta ett utmärkt val för företagsgymmet eller för den finare bostadsrättsföreningens gym. Detta beror på att en crosstrainer i denna typ miljö inte sällan ser flitig användning på daglig basis, vilket ställer helt andra krav på hållbarhet än på en crosstrainer ämnad för hemanvändning. Samtidigt är nötandet inte lika extremt som för en crosstrainer på ett välbesökt storstadsgym och prislappen behöver därför inte heller bli extremt hög.

Finansiering av Crosstrainer e916 Nautilus

GymBroker har valt att arbeta tillsammans med Release Finans och Svea Ekonomi för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang. Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet. Svea Ekonomi har vi valt till privatkunder med köp upptill 60 000 kr. GymBroker

Leasing

Leasing av Crosstrainer e916 Nautilus begagnad är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi äger objektet och kunden nyttjar det. Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp. Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra

Hyra av Crosstrainer e916 Nautilus begagnad används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet. Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid. Kontakta oss på GymPartner Sweden för mer information

GymPartner Finance

Crosstrainer e916 Nautilus på auktion hos Gymauktioner.se.

Nya – Begagnade Gymprodukter. Vi har ofta Löpband, Crosstrainers, Spinningcyklar i Världklass

Sökord: ps auction, ps auktioner, auktioner, ps auktion, ps, psauktioner, konkursauktioner, nätauktioner, ps action, psauktion, auktioner på nätet, psauction, alla bolag, klaravik, cykelkraft, blocket cykel, auctionet, kronofogden auktion, biltema cykel, kvd, klarvik, netauktion, toveks auktioner, units auktioner, pn trading, göteborgs auktionsverk, omdöme, norrlands auktionsverk,

Missa inte Stora GymAuktioner På Hösten 2020

1 Comment

Trackbacks & Pingbacks

  1. Gymutrustning på GymAuktioner.se ⋆ Din Bästa GymPartner ⋆ oktober 6, 2020 (09:13)

    […] 6 oktober, 2020 Välkommen till GymAuktioner Sverige, Marknadens bästa gymleverantör av Gymutrustning på… Read More […]

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*