Välkommen till GymPartner Sweden

Marknadens bästa leverantör
Välkommen till GymPartner Sweden. Marknadens bästa leverantör av både ny och begagnad gymutrustning. Hög service och över 40-års branscherfarenhet!

Välkommen till GymPartner Sweden. Marknadens bästa leverantör av både ny och begagnad gymutrustning. Hög service och över 40-års branscherfarenhet! Hos GymPartner kan du leasa ett komplett gym med all utrustning och tillbehör.
GymPartners Gymkonsulter hjälper dig att ta fram rätt gymutrustning, träningsutrustning, gymmaskiner, träningsredskap till en förmånlig månadskostnad istället för att betala maskinen/maskinerna på en gång som kan vara en stor kostnad.

Välkommen till GymPartner Sweden

GymPartner erbjuder en mängd färdiga paket för både hemmagym och företagsgym. GymPartners Gymkonsulter har komponerat dessa paket för att passa hemmet, det lilla företaget med ett par anställda likväl för det stora företaget med mängder av anställda.      Om du saknar något paket så tveka inte på att kontakta oss för rådgivning.

Begär offert / prisförslag med personlig kontakt.
Det går givetvis bra att bara kontakta GymPartners Gymkonsulter för fri rådgivning om du inte bestämt dig ännu. Vi hjälper med rådgivning och tips.

Köp Träningsmaskiner hos GymPartner Sweden

GymPartners Gymkonsulter har samlat alla de bästa träningsmaskinerna för att du ska få den allra bästa träningen! GymPartner har träningsmaskiner både för hemmagym och professionella gym både för styrketräning och rehab.
Om du söker en träningsmaskin så är GymPartner.nu rätt destination för dig – i alla prisklasser!

GymPartners Största och Viktigaste verksamhet är till 95 % försäljning av Begagnad Gymutrustning med lägstaprisgaranti från ett och samma varumärke samt
från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Body Bike & GrandMaster.

Unik 6 månaders reservdelsgaranti

Du får också vår unika 6 månaders reservdelsgaranti vid köp av Cardiomaskiner. GymPartners lägstaprisgaranti endast vid köp av Kompletta Begagnade Gym. Endast 5 % av försäljningen är enstaka nya och begagnade gymmaskiner.

GymBroker in Sweden är Gym & Motionskonsulter gällande etablering av nya gymverksamheter och försäljning av kompletta Gym.

Kontakta oss nu för Offertförfrågan & Lagerlista

Välkommen till GymPartner Sweden i Mölndal

Finansiering av Gymutrustning och Kompletta Gym

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

Våra tjänster omfattar bl a.

  • Hyra
  • Leasing
  • Säljfinansiering
  • Avbetalning
  • Samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

Besök GymPartner Finance

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *