Hantlar – Köp hantlar här 

Lokal: Yta: 75m2 PT Gym
PT verksamhet säljes. I växande Eriksberg i Göteborg ligger denna unika PT Studio i en mycket trevlig och ljus lokal. Lokalen är på 75m2 med stora fönster ut mot vattnet. Lokalen är utrustad med inpasseringssystem för medlemmar samt porttelefon för behandlingskunder.
Sveriges bolag på allabolag.se där även ditt gym får en utförlig presentation av ert gymföretag på Allabolag vid köp. Alla som köper gym av Gympartner får en utförlig presentation av sitt företag på Alla bolag där jag är agent. Kolla Gympartner här.

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

GymPartner har allt ifrån Skivstänger, Hantlar, Kettlebells, Viktskivor, Träningsbänkar till Crossfit-tillbehör.
Gymutrustning eller Kompletta Gym med lägstaprisgaranti från ett och samma varumärke samt från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor.

Lönsamt PT gym säljes med skönt läge på Eriksberg.

PT verksamhet säljes!

I växande Eriksberg i Göteborg ligger denna unika PT Studio i en mycket trevlig och ljus lokal. Lokalen är på 75m2 med stora fönster ut mot vattnet.

Lokalen är utrustad med inpasseringssystem för medlemmar samt porttelefon för behandlingskunder. Gymmet är i endast bemannat på bokade tider så det är väldigt flexibelt för den som kommer ta över verksamheten att sätta sin egen prägel.

Lokalen består av PT yta, behandlingsrum, kontor, kök, omklädningsrum med handikapp WC och dusch samt ett större lager.

Till lokalen finns det att tillgå ett gemensamt konferensrum med projektor för upp till 10 personer samt en övernattningslägenhet inkl bastu. Utanför studion ligger det nära till hands med fira parkeringar.

Verksamheten har expanderat och fortsätter därför i samma regi i större lokaler. Alla inventarier i träningsutrymmen och pentry är fullt betalda och ingår i försäljningen.

Verksamheten kan fortsätta med samma inriktning som nu men det finns även goda möjligheter att sätta sin egen prägel på verksamheten, t ex kan man utveckla till ett rehab-klinik, seniorgym eller liknande.

Marknadsföringen är ett av våra starka ben så vid behov kan detta även konsulteras för på ett säkert sätt fortsätta att driva verksamheten med intäkt från dag ett. Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda dig en finansieringslösning via våra samarbetspartner.

F A K T A

Lokal: Yta: 75m2

Hyresvärd: HSB

Hyra: 7 200 kr/mån ex moms inkl värme, vatten och fastighetsskatt

Inventarier: I mycket bra skick (allt betalt)

Verksamhet: PT Studio ink massagebehandlingar, kroppsmätningar & kostrådgiving

Ekonomi

Omsättning: 1,2milj , 2018

Överlåtelseform: Inkråm

Startår: 2014

För mer information mejla.

GymBroker in Sweden är Gym & Motionskonsulter gällande etablering av nya gymverksamheter och försäljning av kompletta Gym.

Kontakta oss nu för Offertförfrågan & Lagerlista

Hyra: 7 200 kr/mån ex moms inkl värme, vatten och fastighetsskatt

‎Jonas A Bergqvist‎ till Personliga Tränare - Sverige

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *