Blivande Gymägare! År 2020 kommer antalet personer som är 60 år eller äldre att passera en miljard

Stayhard

År 2020 kommer antalet personer som är 60 år eller äldre att passera en miljard för första gången någonsin – det är en av sju personer. År 2045 kommer denna statistik att nå en av fem personer.

Blivande Gymägare! År 2020 kommer antalet personer som är 60 år eller äldre att passera en miljard

Denna stora ökning av denna demografiska innebär att många industrier kommer att behöva ändra sina strategier för att tillgodose den åldrande befolkningens behov.

Speciellt för fitnessbranschen avser ”aktivt åldrande” människor som upprätthåller kapaciteten att optimera sina liv, vilket ger dem chansen att utnyttja de möjligheter och fördelar som erbjuds genom ökad livslängd.

Historiskt sett har fitnessindustrin förföljt medlemmar yngre än 40 och de som söker träningsupplevelser med hög intensitet. Inte mycket uppmärksamhet har ägnats äldre människor, så nu måste vi ställa frågorna: hur kommer fitnessindustrin att stiga för att möta denna föränderliga demografiska? Kommer fitnessorganisationer att fortsätta tillgodose millennials och yngre befolknings önskemål, eller kommer de att fokusera mer uppmärksamhet på den äldre generationen?

Denna rapport, undersökt och skriven av Ray Algar från Oxygen Consulting, tar upp de möjligheter som en åldrande befolkning skapar, avvisar stereotypa myter hos äldre människor och belyser hur en mängd olika hälso- och fitnessorganisationer redan drar nytta av den åldrande generationen.

Vi söker gymägare 
Stor efterfrågan

Hitta till GymBroker & Köp begagnad gymutrustning i hög kvalitet

GymPartner Presenterar Baltic Fitness
GYMUTRUSTNING PÅ GYMAUKTIONER.SE
Sveriges Företag på Hitta.se 2022
Pusselmatta för träning

GymBroker in Sweden är Gym & Motionskonsulter gällande etablering av nya gymverksamheter och försäljning av kompletta Gym.

Kontakta oss nu för Offertförfrågan & Lagerlista

HUR VILL DU DESIGNA DIN ANLÄGGNING?

Komplett mindre Gym från Cybex

Återförsäljare eller Säljkonsulter sökes i hela Sverige

Stayhard

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *