Öppna ditt drömgym med GymBroker Swedens hjälp

dreamgym
Plötsligt händer det…. GymPartner Sweden fick äran och förtroendet att på kort tid sälja och leverera fyra Gym. I konkurrens med de största leverantörerna av ny och ibland begagnad gymutrustning Technogym, Life Fitness, Cybex, Precor föll valet på GymPartner Sweden. Grattis Lawabs personal som nu har fyra kontor med mindre kompletta gym, där seriös styrketräning kan ske före och efter arbetet. Lidingö 70 m2 Östermalm Jungfrugatan  75 m2  Åre Camp Lawab: 150 m2 ( Här tränar bla. Alpina landslaget) Täby 125 m2 

GymBroker Sweden’s enkla filosofi

Vår filosofi är enkel: vi vill inte bara erbjuda begagnade gymprodukter i världsklass – vi vill erbjuda våra kunder Sveriges bästa helhetslösningar inom gym- och träningsutrustning, inventarier, Sociala medier och service.

För oss betyder detta att vi finns med från början som leverantör och samarbetspartner för att kunna anpassa vårt erbjudande efter varje enskild kund. För dig som kund innebär det en trygg och välplanerad investering med främsta mål att maximera kundvärde och lönsamhet.

GymBroker in Sweden är Gym & Motionskonsulter gällande etablering av nya gymverksamheter och försäljning av kompletta Gym.

Kontakta oss nu för Offertförfrågan & Lagerlista

GymBroker Swedens PR-Tävling nr 1. Sommaren 2019

Öppna ditt drömgym med GymBroker Swedens hjälp

https://www.gymbroker.se/2019/09/13/gympartner-sweden-soker-marknadschef-till-sport-arena/

dreamgym-fitnesscenter

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *